Πωλήσεις – Portfolio

Σημαντική είναι η πορεία της εταιρείας στον τομέα των πωλήσεων τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Πωλήσεις στην Ελλάδα

• Σύμβαση με το Υπ. Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης 534 οχήματα και εξαρτήσεις σε Δήμους της Ελλάδας. Σε διεθνή διαγωνισμό του Υπ. Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (1998) έλαβαν μέρος πέντε (5) εταιρείες ελληνικές και του εξωτερικού. Ο διαγωνισμός που αφορούσε μηχανήματα πολλαπλών χρήσεων με εξαρτήσεις για τον εφοδιασμό Καποδιστριακών Δήμων κατακυρώθηκε στη RAM EUROPE.
• 190 μηχανήματα καθαρισμού ακτών σε Ελληνικές Νομαρχίες Πάνω από 40 (σαράντα) διεθνείς διαγωνισμοί για προμήθεια μηχανημάτων καθαρισμού ακτών (Ερπυστριοφόρα, Ρυμουλκούμενα, Χειροδηγούμενα κ.λ.π.) έχουν προκηρυχθεί από ελληνικές Νομαρχίες και Δήμους και έχουν κατακυρωθεί όλοι στη RAM EUROPE.
• 10 Πυροσβεστικά οχήματα στην Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. Μετά από διαγωνισμό που διεξήχθη, η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση και προμήθευσε την Τοπική Ένωση Δήμων Κοινοτήτων Νομού Αττικής (Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α.) με δέκα (10) οχήματα MITSUBISHI L200 CLUB-CAB PICK-UP 4X4 με πυροσβεστικό εξοπλισμό O.ZETA CLES.
• Πωλήσεις απορριμματοφόρων οχημάτων στην Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. Εκτός των άλλων πωλήσεων απορριμματοφόρων, η εταιρεία μας υπέγραψε σύμβαση το 2006 με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., για την προμήθεια υπερκατασκευών απορριμματοφόρων RPM10 τύπου πρέσας τοποθετημένα σε πλαίσια IVECO.
• Σύμβαση με το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης 39 Χωματουργικά Μηχανήματα σε Ελληνικές Νομαρχίες Η RAM EUROPE μετά από διαγωνισμό που διεξήχθη υπέγραψε σύμβαση το 2006 με το Υπουργείο Εσωτερικών για την προμήθεια τριάντα εννέα (39) φορτωτών HYUNDAI τύπου HL 757-7 που προορίζονται για τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις. Παράλληλα με την παράδοση προγραμματίσθηκε επίδειξη και εκπαίδευση των χειριστών για τη λειτουργία των μηχανημάτων και τις δυνατότητές τους.
• Πωλήσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών (εξοπλισμός οπτικών ινών) Από το 1990, η εταιρεία μας είναι επίσημος προμηθευτής του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (Ο.Τ.Ε.), έχοντας προμηθεύσει τον παραπάνω οργανισμό με: οχήματα πολλαπλών χρήσεων ΑΜΒΙΕΝΤΕ, εξοπλισμό διάστρωσης οπτικών ινών, τρέηλερ μεταφοράς τυμπάνων καλωδίων, μηχανήματα κοπής καλωδίων, εξοπλισμό εκτύλιξης οπτικών ινών, εκσκαφείς και “ρομπότ” δικτύων οπτικών ινών. Επισημαίνουμε ότι πρόσφατα η εταιρεία μας υπέγραψε σύμβαση με τον παραπάνω οργανισμό για την προμήθεια οχημάτων 4Χ4 πολλαπλών χρήσεων με μηχανήματα κοπής παλαιών καλωδίων και έλξεως καλωδίων.

Πωλήσεις στο εξωτερικό

• Πωλήσεις Εκχιονιστικών Οχημάτων στην Τουρκία

Στις αρχές του 2006, αποδεικνύοντας στην πράξη την ικανότητά της να αναπτύσσει επιτυχώς καινοτομικά μηχανήματα διαχείρισης περιβάλλοντος, η RAM EUROPE δημιούργησε το εκχιονιστικό μηχάνημα AMBIENTE SNOW CUTTER. Η μεγαλύτερη δυνατή αναγνώριση του νέου αυτού μηχανήματος προήλθε από τον Τουρκικό Στρατό, ο οποίος μέσω διαγωνισμού με συμμετοχή κορυφαίων ανταγωνιστών, επέλεξε το Ελληνικής προέλευσης AMBIENTE SNOW CUTTER και προέβη στην αρχική προμήθεια 10 μονάδων.

 

• 19 Υπερκατασκευές Πλυντηρίων Κάδων στο Κουβέιτ.

Το φθινόπωρο του 2005, η RAM EUROPE προμήθευσε τρεις διαφορετικές εταιρείες με 19 υπερκατασκευές πλυντηρίων κάδων (bin washers) στο Κουβέιτ. Η συνεργασία μας με εταιρείες στο Κουβέιτ δεν σταμάτησε εκεί.

• Πωλήσεις μηχανημάτων καθαρισμού στο  Κουβέιτ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επτά οχήματα καθαρισμού ακτών έχουμε μέχρι στιγμής προμηθεύσει σε εταιρείες στο Κουβέιτ. Η συνεργασίες μας με τις Αραβικές χώρες δεν σταματά εκεί. Ένας αξιοπρεπής αριθμός οχημάτων καθαρισμού ακτών έχει καταφθάσει ήδη στο Αμπού Ντάμπι  αντιπροσωπεύοντας επάξια τη δυναμική της εταιρείας μας.

• 12 Οχήματα Πολλαπλών Χρήσεων ΑΜΒΙΕΝΤΕ με εξαρτήσεις αλλά  και Καθαρισμού Ακτών από τη Ρουμανική OLFLAV  IMPEX S.r.l.

Αν και η συνεργασία μας με την OLFLAV  IMPEX S.r.l. μετράει μόλις λίγους μήνες, η ρουμάνικη εταιρεία αποδεικνύει δυναμικά την ικανότητά της. Ήδη έχει στο ενεργητικό της πωλήσεις δώδεκα μηχανημάτων της εταιρείας μας, σε διαγωνισμούς του δημοσίου αλλά και ιδιωτικού τομέα, γεγονός που προδιαγράφει ένα λαμπρό  μέλλον για τη συνεργασία μας.

• 15 Μηχανήματα Καθαρισμού Ακτών στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.

Στην περιφέρεια της Ανδαλουσίας προκυρήχθηκε διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια 15 μηχανημάτων καθαρισμού ακτών για τοπικούς Δήμους.Ο διαγωνισμός, στον οποίο έλαβαν μέρος πέντε εταιρείες (1 αμερικανική, 1 γερμανική, 2 ισπανικές και η RAM EUROPE) κατακυρώθηκε στην εταιρεία μας. 

 

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός μηχανημάτων έχει διατεθεί και σε άλλες χώρες όπως,  Ιταλία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Κύπρο, Κίνα και σε άλλους φορείς στην Ελλάδα ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των μηχανημάτων που έχουν διατεθεί έως σήμερα σε 3.500 περίπου. 

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια έχουν διατεθεί:

  • 300 Οχήματα Πολλαπλών Χρήσεων ΑΜΒΙΕΝΤΕ με εξαρτήσεις.
  • 200 Οχήματα Καθαρισμού Ακτών.
  • 40 Φορτωτές – Εκσκαφείς της RAM ITALIA.
  • 30 Απορριμματοφόρα.
  • Containers Συμπίεσης Απορριμμάτων.
  • Σταθμοί μεταφόρτωσης σταθεροί και κινητοί.
  • Λειοτεμαχιστές Ογκωδών Αντικειμένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 22610 34 980